Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 3.300,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Év végén is válassza a mezőkövesdi Kisfa Apartmant a Zsóry fürdő mellett!

“Megint egy évvel öregebb lettél és bölcsebb is talán…”  – jutott eszembe ez a dalocska, így év vége felé közeledve. Ha “öregebb” nem is, bölcsebb biztosan. Ezért már tudod, sok éves tapasztalatok alapján, hogy érdemes minél hamarabb lefoglalni a szállást akár a karácsonyi ünnepekre a családdal, akár szilveszterre a barátokkal.

Érdemes figyelembe venni, hogy az apartman tulajdonosok télen nem fogadnak  egy éjszakás foglalásokat mert sok olyan szálláshely van, ahol nem folyamatos szezonon kívül az apartman  kihasználtsága, tehát egy-egy éjszakára nem éri meg felfűteni az esetleg napok óta fűtetlen vendégházakat, apartmanokat. Ezért érdemes év végén is rászánni három, négy napot a kikapcsolódásra.

Mezőkövesden viszonylag kevés szállás foglalható télen, kivéve a nagyobb szállodát és a panziókat, de ott az árak is magasabbak egy önellátós apartmanhoz képest. Természetesen van előnye a drágább árfekvésű szálláshelyeknek, de nem mindenki engedheti meg magának (főleg ha többen utaznak), hogy erején felül költsön. Sokan év végén már vágynak kicsit a csendre, elvonulásra, szolidabb ünneplésre.

A szeretet ünnepén ha sikerül a nagycsaládot összetoborozni pár napra és kibérelnek egy nagyobb apartmant, akkor -a batyus bálok mintájára- nem egy személyre hárul a nagy sütés-főzés terhe. Ha mindenki visz otthon már megfőzött ételt, azt már csak melegíteni kell, így nem kell különösebben a konyhában ténykednie senkinek. Amennyiben még ezt is el akarják kerülni hangulatos éttermekben megolhatják az étkezést.

A mezőkövesdi Kisfa apartmanok is ilyen lehetőséget kínálnak a vendégeknek. Felszerelt ( ebben az évben felújított) konyhákkal várják a vendégeket. Ha mégis a választás lehetőségét szeretnék, akkor az apartman közelében több panzió étterme kínál finomságokat.

A Zsóry fürdő közelsége miatt is vonzó az apartmanunk, gyalog pár perc alatt át lehet sétálni, nem kell parkolási díjat fizetni, hiszen az apartman szállás  zárt udvarán ingyen, biztonságban tudhatják autóikat. A fürdőben a kicsiktől az idősekig mindenki megtalálhatja az igényei szerinti medencéket, szórakoztató élményelemeket.

Apartmanuk elhelyezkedéséből adódóan a környék csillagtúraszerűen bejárható. A “környék” című menüben olvasható néhány közelben megtalálható látnivaló.

Várjuk vendégeinket szeretettel apartmanjainkba az év minden napján egy kellemes hosszúhétvégére vagy nyaranta egész hetes nyaralásra.

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up