Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 3.300,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Kezdődik a 2019-es farsangi időszak

Az ünnepek, programok az új évben is folytatódnak. Vagy úgy is mondhatjuk, hogy elölről kezdődnek…
Miután január 6-án elbontottuk a karácsonyfát, kezdetét veszi a farsangi időszak. Vidám lakomákat, bálokat, helyenként álarcos- vagy jelmezbálokat is tartanak.

Nyugalmas kikapcsolódás a Zsóry-fürdőben, jó áron

Akik nem szeretnének ebben a hangos, mozgalmas karneváli hangulatban ünnepelni, és szívesen kiszakadnának a zajos hétköznapokból, válasszanak csendes, hangulatos apartmant, szálláshelyet a családnak.

Mezőkövesden több ilyen szállás közül lehet válogatni. Ezek nagy része a Zsóry-fürdő szomszédságában található. Érdemes keresgélni és közvetlenül árajánlatot kérni, hiszen az apartman tulajdonosok kedvezményes ajánlattal tud szolgálni abban az esetben, ha egyenesen őket hívja, vagy ír nekik.

A Kisfa apartmanok önellátóak, felszerelt konyhákkal rendelkeznek. De ha áppen nem szeretnének főzéssel-terítéssel-mosogatással időt tölteni, a szálláshely közelében található éttermekben sok finomság közül választhatnak.

A farsangi időszak része a torkos csütörtök, amihez a Zsóry-fürdőben illetve Mezőkövesden található éttermek is csatlakoznak.

Ha ebben is segítségre van szüksége, hogy tudják, mely éttermek vesznek részt benne az apartmanhoz közel, figyeljék közösségi oldalunkat!

Apartmanjainkról részletes leírást és a valóságnak megfelelő képeket a honlapunkon megtalálhatják.

Vélemények

Ha Ön már volt vendégünk, szívesen vesszük, ha megosztja véleményét a Vendégkönyv menüpontra kattintva. Ezzel másokat is segít a választásban!
Az apartmant családi vállalkozásban működtetjük. Fontos vendégeink visszajelzése, hogy az esetleges hibákat megelőzhessük, korrigálhassuk. Ha tetszett a szállás, akkor szívesen vesszük a dicsérő szavakat is – hiszen azok visznek előre, akkor tudjuk, hogy jó úton haladunk, van értelme folytatnunk.

Osszák meg tapasztalataikat ismerőseikkel, barátaikkal is, ha tetszett az apartmanunk!

Ha úgy érzik, hogy jó szívvel teszik, ajánlják a szállást másoknak is. Hadd töltsenek el ők is néhány kellemes napot Mezőkövesden!

2019-ben is szeretettel várjuk régi és leendő vendégeinket a Kisfa Apartmanok valamelyikében!

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up