Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 2.900,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Szállásfoglalás olcsóbban

A nyaralás tervezésekor először is a számtalan lehetséges úti cél és a sokféle szállás kategória közül kell kiválasztani a család vagy a baráti társaság számára a legmegfelelőbbet. Akinek nincsen határozott elképzelése vagy jól bejáratott nyaralóhelye, ahova évről évre visszajár, az ilyenkor leül az internet elé és csak keres…. keres…. és keres.

Hogyan foglaljunk szállást?

Mára már rengeteg szállás közül lehet válogatni. A keresőoldalakon több szempont szerint szűrhető a keresés, ami jó dolog. Az viszont kevésbé, amikor később kiderül, hogy a kiszemelt szálláshelyről közölt árak vagy a képek már elavultak.

Tovább olvasom

Kezdődik a 2019-es farsangi időszak

Az ünnepek, programok az új évben is folytatódnak. Vagy úgy is mondhatjuk, hogy elölről kezdődnek…
Miután január 6-án elbontottuk a karácsonyfát, kezdetét veszi a farsangi időszak. Vidám lakomákat, bálokat, helyenként álarcos- vagy jelmezbálokat is tartanak.

Nyugalmas kikapcsolódás a Zsóry-fürdőben, jó áron

Akik nem szeretnének ebben a hangos, mozgalmas karneváli hangulatban ünnepelni, és szívesen kiszakadnának a zajos hétköznapokból, válasszanak csendes, hangulatos apartmant, szálláshelyet a családnak.

Tovább olvasom

Év végén is válassza a mezőkövesdi Kisfa Apartmant a Zsóry fürdő mellett!

“Megint egy évvel öregebb lettél és bölcsebb is talán…”  – jutott eszembe ez a dalocska, így év vége felé közeledve. Ha “öregebb” nem is, bölcsebb biztosan. Ezért már tudod, sok éves tapasztalatok alapján, hogy érdemes minél hamarabb lefoglalni a szállást akár a karácsonyi ünnepekre a családdal, akár szilveszterre a barátokkal.

Érdemes figyelembe venni, hogy az apartman tulajdonosok télen nem fogadnak  egy éjszakás foglalásokat mert sok olyan szálláshely van, ahol nem folyamatos szezonon kívül az apartman  kihasználtsága, tehát egy-egy éjszakára nem éri meg felfűteni az esetleg napok óta fűtetlen vendégházakat, apartmanokat. Ezért érdemes év végén is rászánni három, négy napot a kikapcsolódásra.

Tovább olvasom

Május 1-e Mezőkövesden

Május elseje az emberekben kellemes emlékeket kelt (majális, napsütés, pihenés), pedig valójában a munka ünnepének eredete véres eseményekhez kapcsolódik, politikai küzdelmek eredményeként vált pihenőnappá.

A munka ünnepe a nemzetközi munkásmozgalmak által kiharcolt ünnepnap, a legtöbb országban hivatalos állami szabadnap, amely a munkások által elért gazdasági és szociális vívmányokról hivatott megemlékezni.

Tovább olvasom

Húsvét Mezőkövesden

A húsvét egyike az egyház mozgó ünnepeinek, mely a tavaszi napéjegyenlőséget követő holdtölte utáni vasárnapra esik, rendszerint március 22. és április 25. közé. Hamvazószerda pedig a húsvét vasárnap előtti negyvenedik napot, egyben a nagyböjt kezdetét jelenti. Húsvét-már a neve is utal rá- a 40 napos nagyböjt végét jelenti, amikor először lehet húst enni és a böjt elmúltával az étkezés sokszínűsége, bősége kerül a középpontba. Természetesen a jellegzetes ételek tájegységenként eltérőek lehetnek, ugyanúgy mint a húsvéti népszokások. Egy-egy momentum közös mindben: a húsvéti tojás festés és a locsolkodás.

Ennek szellemében ismét megrendezésre kerül a hagyományos tavaszköszöntő, húsvéti program Mezőkövesden.

Tovább olvasom

Nyaralni jó!

A nyaralásról mindenkinek a napsütés, az utazás, sok nevetés, az esti sütögetések jutnak az eszébe. Hogy valóban jól érezzük magunkat a vakáció alatt, érdemes néhány dolgot előre alaposan megtervezni.
Az előrelátók általában már az év elején elkezdik tervezgetni az utazást, nézegetni a kiadó szállásokat. Sokan sokfélék vagyunk. Vannak akik a luxus körülményeket keresik, vannak akik az egyszerűbb szállások, apartmanok honlapját böngészik, és vannak akik a kettő közötti szállás kategóriát választják.

Tovább olvasom

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up