Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 3.300,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Rólunk

Lassan 20 évesek leszünk

Ez nem azt jelenti, hogy 20 éve működik a Kisfa Apartman a Zsóry fürdő mellett, hanem ennyi ideje foglalkozunk fizetővendéglátással Mezőkövesden.
Első két apartmanunk a Kisfa utcában volt, a jelenlegi apartmanházunk szomszédságában. Az egyik egy kisebb, 3 szobás apartman volt, azzal tanultunk bele a szakmába. Már az első évben nagyon keresett volt, hiszen nekünk volt egyedül medence az udvaron és minden szobának saját fürdőszobája volt. Ez még a kétezres évek előtt Mezőkövesden és főleg a Zsóry fürdő tájékán egyedülinek számított. Akkoriban a szállások nem voltak még fűthetőek sem, télen nem tudták igénybe venni a vendégek az apartmanokat.

Érdemes minél hamarabb lefoglalni a szállást!

Miután a medencés szállást olyan sokan keresték, már az év első hónapjaiban és nagyon hamar betelt a szezonra a foglalási naptár. Április-májusban már sok vendéget sajnos el kellett utasítani. Ezért úgy gondoltuk, hogy építünk még egy apartmant az első mellé. Az már egy nagyobb, kétszer annyi személy befogadására alkalmas szállás volt, szintén medencével az udvarán.

Jelenlegi apartmanházunk megépítésével igyekszünk még több vendégnek szállást biztosítani a nyári időszakra, vagy az év bármely más időszakában.
Önellátós apartmanjaink a Zsóry fürdőtől nem messze épültek, pár perces sétával elérhetők. Meglévő és folyamatosan bővülő vendégkörünk kiszolgálása során arra törekszünk, hogy a pihenés minél élménydúsabb és zavartalanabb legyen.
A minőség fenntartása érdekében az apartmanokat szükség szerint megújítjuk, igyekszünk kellemes, otthonos légkört teremteni vendégeinknek. Akik visszajárnak, örömmel konstatálják, hogy a felújításokkal ismét szebbek lettek az apartmanok, modernebb és komfortosabb lett az udvaron található medence környéke.

Mezőkövesden és környékén a látnivalók és a programok is sok vendég tetszését elnyerik, így a Zsóry fürdő közelsége mellett ezért is sokan keresik apartmanjainkat – az egész országból és a környező országokból is.

Ha még nem tudja, hol szeretne nyaralni, vagy nem foglalta még le mezőkövesdi szállását, válassza apartmanjaink egyikét! Töltsenek el pár napot vagy egy egész hetet a Zsóry fürdőben, ismerkedjenek meg Mezőkövesden a matyó kultúrával, túrázzanak, barangoljanak a környéken!

Elérhetőségeink

Címünk

3400 Mezőkövesd,
Kisfa 1 apartman: Kisfa út 4.
Kisfa 2 apartman: Csalogány utca 10.

Telefonszámaink

+36 70 363-3526
+36 30 279-6488
+36 49 312-455

Email

kisfaapartman@gmail.com

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up