Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 3.300,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Május 1-e Mezőkövesden

Május elseje a majális, a rendszerint napsütéses időjárás és a pihenés okán az emberekben kellemes emlékeket kelt. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a munka ünnepének eredete  az 1886-os chicagó-i véres eseményekhez kapcsolódik, politikai küzdelmek eredményeként vált szabadnappá.

A munka ünnepe a nemzetközi munkásmozgalmak által kiharcolt ünnepnap. A legtöbb országban hivatalos állami szabadnap, amely a munkások által elért gazdasági és szociális vívmányokról (például a 8 órás munkanap) hivatott megemlékezni.

Május 1. hasonló tartalommal katolikus ünnep is, munkás Szent József, a munkások védőszentje tiszteletére.

Ma már az emberek többsége hajlamos elfelejteni az ünnepek jelentőségét, a legtöbbnek csak az jár a fejében, hogy ezeken az ünnepnapokon nem kell dolgozni. Ekkor tudnak a családok elmenni pihenni, új helyeket, látványosságokat, kikapcsolódási lehetőségeket felfedezni. A Zsóry-fürdőben sok szállás közül lehet válogatni, mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.
Apartmanok, szállodák várják Mezőkövesden és a zsóry fürdőben a vendégeket. A városban programok sokaságából csemegézhetnek az idelátogatók.

Május 1-jén indul a strandszezon is!

A mezőkövesdi Zsóry-fürdő 2018-ra is újabb élményelemekkel gazdagodott. Az apartmanok tulajdonosai legkésőbb erre az időpontra már a szezonra készen állva várják a vendégeket.

2017-ben 55 ezer turista látogatott a matyó fővárosba, ahol több mint 155 ezer vendégéjszakát töltöttek el. Ez az előző évi összes vendégszámhoz képest 7 százalékos növekedés volt. Ez is mutatja a mezőkövesdi emberek vendégszeretetét, a Zsóry-fürdő jó hírnevét, Mezőkövesd kedvező földrajzi elhelyezkedését. A Zsóry-fürdő és a közvetlen közelében megtalálható apartmanok tulajdonosai bíznak abban, hogy ez a vendégszám a további beruházásoknak, fejlesztéseknek köszönhetően csak emelkedni fog az idei évben is.

Egész évben programok sokasága várja az idelátogató, már visszatérő, és az új vendégeket is Mezőkövesden és a Zsóry-fürdőben egyaránt.

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up