Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 2.900,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Mezőkövesd

Mezőkövesd az Észak-magyarországi régió egyik legszebb települése. Borsod-Abaúj-Zemplén megye DNy-i szegmensében fekszik, a Bükk hegység mellett. Ott, ahol az Alföld és az Északi-középhegység találkozik. A közelben található fő közlekedési útvonalak az M3-as autópálya és a 3-as számú országos főút.
Egertől alig 20 km-re, Miskolctól 50 km-re, Budapesttől pedig 130 km-re található ez a város, mely a Mátra-Bükk üdülőkörzet részét képezi. A Zsóry-fürdő Mezőkövesd centrumától mintegy 3,5 km-re létesült. A körzetben hatszáz méternél magasabb hegycsúcsok, szelíd lejtők, szőlős domboldalak, a borsodi Mezőség pusztája, valamint vendégszerető falvak várják a kirándulókat.
A Mezőkövesd és környéke üdülőkörzetnek különleges szerep jutott a Mátra-bükki régióban, mivel Mezőkövesdről kiindulva könnyen megközelíthető 4 festői szépségű térségünk: a Bükki, az Aggteleki és a Hortobágyi Nemzeti Park, valamint a Tisza-tavi Ökocentrum.
Mezőkövesd egyedi atmoszféráját fokozzák a páratlan látványosságok és az immár hagyományos, évente lebonyolításra kerülő kulturális események. A városban (Csak itt!) különleges matyó népművészeti portékák vásárolhatók meg.

Tovább olvasom

Noszvaj és Síkfőkút

Noszvaj és üdülőövezete, Síkfőkút,a Bükki Nemzeti Park déli peremén, a 667 mre felnyúló Várhegy lábánál, a Kánya-patak völgyében terül el.

Tovább olvasom

Eger

Eger 25 km-re található Mezőkövesdtől illetve a Zsóry-fürdőtől, északi irányba. Kihagyhatatlan kirándulási cél!

Tovább olvasom

Tisza-tavi Ökocentrum

A poroszlói turisztikai látogatóközpont modern, interaktív szemlélettel, játékosan mutatja be a Tisza-tó és a Tisza-völgy élővilágát, természeti kincseit.
2600 m2-en több szinten, időszaki és állandó kiállításokkal, 3D mozival, kilátótoronnyal, Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszerével várja az érdeklődőket.
Tovább olvasom

Szilvásvárad

Szilvásvárad a Zsóry fürdőtől kb: 50 km-re található.

Kevés olyan település akad, amely kis mérete ellenére oly sok ajándékát őrzi a természetnek és az emberi szellemnek, mint Szilvásvárad. A Bükk hegység már önmagában a látnivalók kimeríthetetlen sokaságát kínálja a pihenni, túrázni vágyóknak.

Tovább olvasom

Miskolctapolca

A Zsóry fürdőtől és a Kisfa apartmantól kb. 54 km-re található Miskolc-Tapolca. 3 fő nevezetessége van.

Tovább olvasom

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up