Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 2.900,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Nyaralni jó!

A nyaralásról mindenkinek a napsütés, az utazás, sok nevetés, az esti sütögetések jutnak az eszébe. Hogy valóban jól érezzük magunkat a vakáció alatt, érdemes néhány dolgot előre alaposan megtervezni.
Az előrelátók általában már az év elején elkezdik tervezgetni az utazást, nézegetni a kiadó szállásokat. Sokan sokfélék vagyunk. Vannak akik a luxus körülményeket keresik, vannak akik az egyszerűbb szállások, apartmanok honlapját böngészik, és vannak akik a kettő közötti szállás kategóriát választják.

Először is átgondoljuk mennyit tudunk rászánni a nyaralásra. Szeretnénk-e fizetni a teljes ellátásért vagy egyénileg oldjuk meg az étkezést. Ez azoknál a családoknál, baráti társaságoknál lényeges, akik ragaszkodnak a rendszerességhez, szeretik ha legalább ilyenkor kiszolgálják őket , nem kell az ennivaló beszerzéséről-elkészítéséről maguknak gondoskodniuk. Ebben az esetben időhöz és helyhez lesznek kötve. Ha önellátós szálláshelyet, apartmant választanak, akkor tetszés szerint megoldható az étkezés de itt sem szükségszerű, hogy a konyhát naponta akár többször is használják. Egész napos kirándulások alkalmával ott és akkor étkeznek, amikor és ahol megtetszik a helyszínen valamelyik étterem, vendéglő.

Majd eldöntjük, hogy a család magában utazik vagy barátokkal esetleg nagyszülőkkel. Ez a szállás kiválasztásánál lesz fontos. Hogyan fogunk tudni kellemesen és kényelmesen elférni a választott szálláshelyen úgy, hogy a megszokott magánszférája mindenkinek biztosítva legyen. Ezt általában hosszabb nyaralásnál érdemes alaposan megfontolni még ha jól összeszokott társasággal is utazunk.

Érdemes alaposan tájékozódni, milyen szolgáltatások lesznek a nyaralás helyszínén, annak az ára benne van-e a szállásdíjban illetve szeretnének-e ezért plusz költséget fizetni vagy szabadon választanak programokat. Akik aktívan szeretik eltölteni az időt és szeretnének a környéken szétnézni nem biztos, hogy minden nap igénybe tudják venni a szolgáltatásokat. Ilyen esetben olyan helyet válasszunk, ahol inkább csak szállásdíjat kell fizetni, nem terhelik a kasszát az igénybe nem vett lehetőségekkel. Így napközben lehetőség van városnézésre, múzeumok, kiállítások felkeresésére, túrázásra stb. Esténként pedig a szállás adta lehetőségeket kihasználni: kerti sütögetés, kiülős beszélgetések, játék a gyerekkel…

Foglalásnál fontos a pontos vendéglétszám megadása, a felnőttek és külön a gyerekek életkorának a megjelölése mert sok esetben a szállásadó így könnyebben tud ideális elhelyezést ajánlani.

Ha sikerül kiválasztani a megfelelő helyet ahol a nyaralást szívesen eltöltenénk, akkor már csak a pontos dátumot kell meghatározni és elküldeni a foglalást.

A Kisfa Apartman olyan szálláshely a Zsóry-fürdő közelében, ahol családok, baráti társaságok tölthetik a szabadságukat kellemes környezetben, ideális körülmények között. Apartmanjainkban lehetőség van többek közt 4 tagú család elhelyezésére 2 szobában, + fürdőszoba, konyha, vagy szülők-gyerekek-nagyszülők elhelyezése olyan apartmanban amiben három szoba van 2-2 ággyal, + fürdőszoba, konyha. Vagy 3 baráti házaspár is ugyan ilyen elosztású apartmanban tud szállást foglalni.

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up