Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 3.300,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Nyaralni jó!

A nyaralásról mindenkinek a napsütés, az utazás, sok nevetés, az esti sütögetések jutnak az eszébe. Nyaralni majdnem mindenki szokott, és mindenkinek szüksége lenne rá. Mert ki kell szakadni a dolgos, szürke hétköznapok taposómalmából, kell, hogy legyen időnk kikapcsolódni és feltöltődni.

Hogy ki mit ért pihenésen?

Ezt mindenki maga dönti el. A lustálkodás is lehet pihenés, amire az apartmanok alkalmasak, hiszen nem vagyunk kötve semmilyen napi rutinhoz, mint például az étkezésekhez.

Ha egész évben dolgozunk mondjuk egy irodában, tehát nagyjából egész nap ülőmunkát végzünk, akkor azt aktív pihenéssel kompenzáljuk. Mezőkövesd különösen alkalmas erre, hiszen elhelyezkedésének köszönhetően csillagtúraszerűen bejárhatjuk a környéket: a sík tereptől a hegyekig, sokfelé találunk látnivalókat. Az apartmanok a város zajától távolabb, a kényeztető Zsóry fürdő szolgáltatásaihoz közel találhatóak. Az önálló lakrészekben négy vagy hat személy akár több hetet is eltölthet, kikapcsolódhat. A szálláson felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, de ha nem szeretnének főzni-mosogatni, az apartmantól kb. 30 méterre egy családias étterem várja őket házias ízeivel.

Hogy valóban jól érezzük magunkat a vakáció alatt, érdemes néhány dolgot előre, alaposan átgondolni

Az előrelátók általában már az év elején elkezdik tervezgetni az utazást, nézegetni a kiadó szállásokat. Sokan sokfélék vagyunk. Vannak, akik a luxus körülményeket keresik, vannak, akik az egyszerűbb szállások, apartmanok honlapját böngészik, és vannak, akik a kettő közötti szállás kategóriát választják.

Először is átgondoljuk mennyit tudunk rászánni a nyaralásra. Például szeretnénk-e fizetni a teljes ellátásért vagy egyénileg oldjuk meg az étkezést. A teljes ellátás azoknál a családoknál, baráti társaságoknál lényeges, akik ragaszkodnak a rendszerességhez, és szeretik, ha legalább ilyenkor kiszolgálják őket, nem maguknak kell az ennivaló beszerzéséről/elkészítéséről gondoskodniuk. Ebben az esetben időhöz és helyhez lesznek kötve. Ha önellátós szálláshelyet, apartmant választanak, akkor tetszés szerint megoldható az étkezés, de itt sem szükségszerű, hogy a konyhát naponta akár többször is használják. Egész napos kirándulások alkalmával ott és akkor étkeznek, amikor és ahol megtetszik a helyszínen valamelyik étterem, vendéglő.

Kivel menjünk nyaralni?

Elsősorban azokkal, akikkel jól ismerjük egymást, nagyjából azonosak az igényeink, az érdeklődési körünk. Hogy a család magában utazik, vagy barátokkal, esetleg nagyszülőkkel – ez a szállás kiválasztásánál is fontos lesz. Hogyan fogunk tudni kellemesen és kényelmesen elférni a választott szálláshelyen úgy, hogy a megszokott magánszférája mindenkinek biztosítva legyen. Ezt általában hosszabb nyaralásnál érdemes alaposan megfontolni még ha jól összeszokott társasággal is utazunk. Egy apartman szobáiban lehetőség van a visszavonulásra (ha éppen azt szeretnénk) de az étkezőben vagy a teraszokon közösen is tudjuk múlatni az időt esténként. Menjünk akár a családdal, akár barátokkal: hozzuk ki a lehető legjobbat abból a pár napból vagy 1-2 hétből!

Megtervezzük előre a napokat, programokat?

Ha sok mindent szeretnénk megnézni, szeretünk túrázni, kirándulni, akkor érdemes, legalábbis nagy vonalakban. Persze lehet, hogy azt a helyszínen felülírja valami, alakíthatja az időjárás is, és még több más tényező is. A szálláson is tájékozódhatunk az aktuális programokról.
Nyáron a Zsóryban és Mezőkövesden is programokkal várják az idelátogatókat (lásd programok menüpont), illetve a környéken megrendezésre kerülő eseményekről a közösségi oldalunkon lehet tájékozódni.
Mezőkövesden rossz idő esetén sem kell szomorkodni. Az apartmantól 10 perces sétával elérhető a Zsóry fürdő, ahol minden korosztály talál magának vízi élményt: uszoda, gyógymedencék, fedett élményelemek, wellness részleg, jó idő esetén a kültéri medencéket és az új csúszdaparkot is kipróbálhatják.

Érdemes alaposan tájékozódni, milyen szolgáltatások lesznek a nyaralás helyszínén, és azok ára benne van-e a szállásdíjban, vagy ezért plusz költséget fizetni.
Akik aktívan szeretik eltölteni az időt, és szeretnének a környéken szétnézni, azok nem biztos, hogy minden nap igénybe fogják venni a szolgáltatásokat. Ebben az esetben olyan helyet válasszunk, ahol inkább csak szállásdíjat kell fizetni. Így nem terhelik a családi kasszát az igénybe nem vett lehetőségekkel. Így napközben lehetőség van városnézésre, múzeumok, kiállítások felkeresésére, túrázásra stb. esténként pedig a szállás adta lehetőségeket kihasználni: kerti sütögetés, kiülős beszélgetések, játék a gyerekkel…

Mikor és hogyan foglaljuk le a szállást?

Lehetőleg minél hamarabb, főleg, ha a szabadságunk időben nagyon korlátozott. Akik ebben tudnak rugalmasak lenni azoknak valamivel könnyebb apartmant foglalni. Vegyük azért figyelembe, hogy a szállásadók a foglalásokat csak addig tudják módosítani, amíg azt a szabad kapacitás engedi. Ezért lehetőleg ne az utolsó pillanatokban módosítsunk rajta! Visszatérő vendégeink már hónapokkal előre, de legtöbben év elején lefoglalják az apartmanokat, a legjobb időpontok hamar elfogynak.

Foglalásnál fontos a pontos vendéglétszám megadása, a felnőttek és külön a gyerekek életkorának a megjelölése mert sok esetben a szállásadó így könnyebben tud ideális elhelyezést ajánlani.
Ha sikerül kiválasztani a megfelelő helyet, ahol a nyaralást szívesen eltöltenénk, akkor már csak a pontos dátumot kell meghatározni és elküldeni a foglalást.

A Kisfa Apartman olyan szálláshely a Zsóry-fürdő közelében, ahol családok, baráti társaságok tölthetik a szabadságukat kellemes környezetben, ideális körülmények között. Apartmanjainkban lehetőség van többek közt 4 tagú család elhelyezésére 2 szobában, + fürdőszoba, konyha, vagy szülők-gyerekek-nagyszülők elhelyezésére olyan apartmanban amiben három szoba van 2-2 ággyal, + fürdőszoba, konyha. Vagy 3 baráti házaspár is ugyanilyen elosztású apartmanban tud szállást foglalni.

Nyaraljunk 2019-ben is!

Már az is jó érzés, amikor egész évben várjuk, tervezzük, készülünk rá. Aztán nyaraláskor kikapcsolódunk: mást csinálunk, mint otthon. Ha fotókon, videón megörökítjük az emlékezetes pillanatokat, perceket, azokra mindig szívesen emlékezünk vissza amikor azokat nézegetjük.
Az igazán kellemes és megfizethető szálláshelyeken a vendégek otthonosan érzik magukat, és oda máskor is szívesen visszatérnek. Mezőkövesdre és a Zsóry fürdőbe is nagyon sok új és visszajáró vendég látogat egész évben, apartmanjainkat is sok hazai és külföldi vendég keresi föl. Vannak, akik évről évre.

Ha már járt nálunk, tetszett Mezőkövesd és környéke, jól érezte magát a Zsóry fürdőben, legyen Ön is visszajáró vendégünk, és ajánljon bennünket bátran ismerőseinek, barátainak is!

Mindenkinek szép nyarat, jó nyaralást – 2019-ben is!

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up