Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 3.300,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Szállásfoglalás olcsóbban

A nyaralás tervezésekor először is a számtalan lehetséges úti cél és a sokféle szállás kategória közül kell kiválasztani a család vagy a baráti társaság számára a legmegfelelőbbet. Akinek nincsen határozott elképzelése vagy jól bejáratott nyaralóhelye, ahova évről évre visszajár, az ilyenkor leül az internet elé és csak keres…. keres…. és keres.

Hogyan foglaljunk szállást?

Mára már rengeteg szállás közül lehet válogatni. A keresőoldalakon több szempont szerint szűrhető a keresés, ami jó dolog. Az viszont kevésbé, amikor később kiderül, hogy a kiszemelt szálláshelyről közölt árak vagy a képek már elavultak.

Sajnos ez néhány szálláskereső oldal kivételével tipikus történés. Ezért – amint Ön talál egy szimpatikus helyet/szállást/nyaralót – érdemes a szálláskeresést azzal folytatnia, hogy beírja “barátunk” keresőjébe a szálláshely nevét, és megnézi azt is, hogy az a rendszer milyen elérhetőséget és más információkat  ad ki. Sokszor megéri ez a kis plusz fáradság! Ha megtalálja az apartman közvetlen honlapját, rajta az elérhetőségekkel, nagy valószínűséggel a legjobb árat ott, közvetlenül a szállásadótól fogja kapni.

Miért érdemes közvetlenül az apartman tulajdonosánál lefoglalni a szállást?

A direkt foglalásnál az árat nem terheli közvetítői jutalék, így azzal Ön pénzt takaríthat meg, amit akár a nyaralás még kellemesebbé tételére is fordíthat.

Így van ez a mezőkövesdi szállások esetében is. Zsórifürdő üdülőterületéről is egyre több kiadó apartman hirdetése található meg a neten. És sok apartman tulajdonos szívesebben veszi a közvetlen megkeresést, mert így személyre szabottabb árat tud ajánlani a vendégeknek. Míg a gyűjtőoldalak egyre magasabb jutalékot várnak el a szállásadótól, addig a közvetlen foglalással kedvezőbb árat kaphat a vendég. És ebből a megtakarításból akár egy 4 tagú család egy napi belépőjét is meg tudja váltani a Zsóry-fürdőben.

Várjuk megkereséseiket!

Mindenkit bíztatunk tehát, forduljanak bizalommal közvetlenül a tulajdonosokhoz. Egyrészt árajánlatért a nyaralás előtt, másrészt a nyaralás alatt, az esetlegesen felmerülő é gondok vagy problémák megoldása érdekében. A mezőkövesdi apartman tulajdonosok is nagyon vendégszerető emberek, sok mindent szívesen megtesznek azért, hogy az egyszeri vendégekből visszajáró vendégek legyenek. És ha jól érezték magukat, a kellemesen eltöltött időt Ön azzal viszonozhatja, hogy pozitív értékelést ad a szálláshelyről. Ezzel másoknak is kedvet csinál az odalátogatáshoz, és a nagyobb forgalomnak köszönhetően a tulajdonos is többet tud fordítani korszerűsítésére, karbantartásra, fejlesztésre.

Várjuk tehát a Mezőkövesdre látogatást tervező, visszajáró és leendő vendégek megkeresését. A Zsóry-fürdőben garantáltan jól fogja magát érezni minden korosztály. Élményelemekkel ellátott medencék, kényeztető wellness szolgáltatások teszik kellemessé a fürdőben töltött időt, és az új csúszdapark pedig igazán jó szórakozást biztosít – és nem csak a gyerekeknek.

Válasszanak 4-6 személyes, medencés apartmanjaink közül, vagy foglalják le nagyobb társaság esetén az önálló, jakuzzis házunkat a Zsóry-fürdő mellett, Mezőkövesden!

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up