Megújult a Zsóry-fürdő

Mezőkövesdi apartmanjaink színvonalas szállással várják

Kisfa 1
Kisfa utcai apartmanház

Apartmanház 1, Mezőkövesd
Apartmanok kültéri medencével
Kisfa apartman, Mezőkövesd
Kisfa Apartmanok
Szállás a Zsóry-fürdő közelében
már 3.300,- Ft / fő / éj ártól!

Kisfa 2
Csalogány utcai apartmanház

Apartmanház 2
Apartman kültéri jacuzzival

Csúszdapark a Zsóryban!

A fürdő kültéri csúszdaparkkal bővült 2017 végén

Vendégkönyv

Írjon véleményt!

5 hozzászólás

 1. Nagyon szép 3 napot töltöttem családommal a Kisfa apartmanba.Nagyon kedves házigazdák,tisztaság, nyugodt környezet.
  A medence az udvaron szuper. Még visszatérünk. Köszönjük a szíves vendéglátást.

 2. A húsvéti unnepeket toltottuk Zsóryban, a Kisfa Apartmanban. A szállás nagyszeru, a tulajdonos kedves és barátságos, a kornyék nyugodt, csendes. Aki pihenni vágyik, látogasson el ide, bátran merem ajánlani. Még egyszer koszonunk mindent. További sok kedves vendéget és jó egészséget kíván : a Simon család, Szlovákiából.

 3. The apartments are all beautiful, especially since the renovation! We’ve been visiting this nice town for a couple years, but it still has something new every time! I think we will never stop spending a couple of days at Apartment Kisfa

 4. Szép szállás (főleg a felújítás óta), kellemes környék! Mi családdal voltunk, a gyerekeknek is tökéletes volt, hiszen a tulaj nagyon segítőkész. A medence is fantasztikus, egyszerűen remekül éreztük magunkat!

 5. Köszönjük a szíves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat a Kisfa Apartmanban. Szép a környezet,a szállás igényes és tiszta. Jó volt hallgatni a madárcsicsergést, a medence mellett igazán kellemes órákat töltöttünk el. A kerti sütögetés nagyon jól sikerült. A Zsóry-fürdő a felújítás után nagyon szép lett.
  További jó munkát, sok vendéget kívánunk!
  Varga Gabi és családja

Hagyjon üzenetet!

XHTML: Ezeket a címkéket használhatja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiránduláshoz ajánlott úticélok

Scroll Up